Waar we trots op zijn.

Niet alleen wij, ook onze opdrachtgevers zijn zich bewust van de bijzondere aard van onze organisatie. Vaak is dat juist de reden om met ons samen te werken. We zijn ontzettend trots op onze opdrachtgevers en het werk dat onze jongeren elke dag doen.

Alkmaar Marketing

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Met bijna 100.000 lezers een blad waar we met plezier aan werken.

ADF Stichting

De Angst, Dwang en Fobiestichting is de landelijke patiëntenorganisatie voor mensen met angst- en dwangklachten, en hun naasten. Al bijna 50 jaar kunnen patiënten, naasten en hulpverleners bij de ADF stichting terecht voor ervaringsdeskundigheid en persoonlijk advies over angst en dwang.

Theater Cool

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard is “een theater, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een poppodium, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één.” Wij verzorgen alle vormgeving voor het theater met groot plezier.

Foto Spullenhulp
Kringloop Spullenhulp

Kringloopwinkel Spullenhulp is opgericht om herbruikbare goederen in te zamelen, te scheiden, te recyclen en/of te verkopen in de winkel. Spullenhulp biedt ook werkervaring en ontwikkeling aan werklozen, vrijwilligers, stagiairs en mensen met een beperking. Jaarlijks ondersteunt de winkel lokale goede doelen met goederen of financiële middelen.

Foto Spullenhulp
Nyenrode

De prestigieuze universiteit Nyenrode. De nazaten van de legendarische kunsthandelaar Jacques Goudstikker. En MEO, een kleine sociale onderneming uit Alkmaar. Wat hebben die met elkaar gemeen? Ofwel, wat heeft ertoe geleid dat MEO de vormgeving heeft verzorgd voor het luxueuze programmaboek van ‘Venetië aan de Vecht’, een commemorative soirée op kasteel Nijenrode?

Steigertje

Kinderdagopvang Het Steigertje is al meer dan 40 jaar een vertrouwd gezicht in Rotterdam. De organisatie kenmerkt zich door een zeer persoonlijke en betrokken band met de kinderen en ouders. Wij hebben Het Steigertje geholpen bij de ontwikkeling van een nieuwe website én de online marketing.

Stichting Over Gewicht

In samenwerking met Over Gewicht heeft MEO Filmt een script geschreven om de boodschap van de stichting samen te vatten. Hierbij is niet alleen de tekst, maar ook het beeld van tevoren uitgedacht. Daarna zijn tijdens een aantal opnamedagen de beelden gefilmd en gemonteerd door MEO Filmt, om de video uiteindelijk te lanceren op social media.

Wilt u weten waar we nog meer mee bezig zijn?

We houden u graag op de hoogte. Ontvang via onze nieuwsbrief de laatste ontwikkelingen in uw mailbox.

> Lees hier hoe wij omgaan met uw privacy.