Over ons

Wij verzorgen marketing, grafische vormgeving, webdesign, drukwerk, online tijdschriften, ledenadministratie en andere ondersteuning voor onze klanten.

Onze jonge, creatieve en enthousiaste medewerkers leveren deze diensten vanuit ons leerwerkbedrijf. Hier doen jongeren met een beperking als AD(H)D of autisme werkervaring op, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Zij krijgen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach.

Op deze wijze bieden we onze klanten hoogwaardige dienstverlening, terwijl onze jongeren hun talenten kunnen ontplooien en daarmee een belangrijke investering in hun leven kunnen doen. Ze vergroten zo namelijk aanzienlijk hun kansen op het vinden van een passende baan. Zij bewijzen immers dag in dag uit hun meerwaarde, die over het hoofd gezien wordt door veel reguliere werkgevers.

Niet alleen informeren wij werkgevers over het in dienst nemen van een van onze jongeren en de vele voordelen die dat op kan leveren, wij proberen ook zoveel mogelijk zelf betaalde banen te creëren.

Impact first

Hiermee stellen wij onze maatschappelijke missie voorop bij alles dat we doen.
Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om voordelig hun communicatie te professionaliseren. Tegelijk maken we daarmee onze werkplekken mogelijk. Op deze manier ondernemen we op een net iets andere manier dan normaal, namelijk volgens de ‘social enterprise’-gedachte: de maatschappelijke impact, daar zit voor ons de winst! We zijn daarom aangesloten bij Social Enterprise NL, de organisatie die sociaal ondernemers verenigt.

Meer weten? In het filmpje hiernaast wordt uitgelegd wat sociaal ondernemen inhoudt. Ook kunt u ons impactrapport opvragen via het contactformulier.

Visie: Geen verschil

Wij maken ons hard voor een arbeidsmarkt waarin een arbeidshandicap geen verschil hoeft te maken, maar waar ruimte is om met elkaars beperkingen om te gaan.
Dit vraagt om een nieuwe benadering, waarmee bedrijven ruimte gaan bieden aan getalenteerde mensen, ook als ze een arbeidshandicap hebben. Pas als iedereen, met en zonder beperking, evenveel kansen krijgt op de arbeidsmarkt, hebben wij ons doel bereikt.

Missie: Een ontwerp voor elkaar

Wij willen maatwerk bieden, zowel aan onze collega’s als aan onze opdrachtgevers.
We richten onze manier van werken zo in, dat mensen de ruimte krijgen hun talenten te ontdekken en te benutten. Dit leerproces – praktijkgericht, in teamverband, gecombineerd met echte opdrachten – houdt onze collega’s blijvend gemotiveerd en stimuleert de ontwikkeling van vakinhoudelijke en sociale werknemersvaardigheden.

We creëren bewustwording bij organisaties; daarnaast dragen we bij aan innovatieve projecten die kansen bieden aan mensen met een beperking. Op die manier willen we voor onze klanten niet alleen een dienstverlener, maar ook een voorbeeld zijn.