skip to Main Content

Over ons

Kansen voor iedereen, werk voor iedereen

Maar … hoe dan? Het lijkt misschien lastig, maar wij geloven dat het kán: een arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Wie je bent of wat je kunt wordt namelijk niet bepaald door hoe groot je rugzak is en waar deze mee gevuld is. Mooie dingen ontstaan waar mensen hun talent kunnen benutten. Wij willen je graag laten zien hoe, mét onze collega’s, klanten en partners. Kijk je mee?

Wij zijn MEO

Even voorstellen: Wij zijn MEO. Aangenaam. We zijn goed in on- en offline media en backofficeondersteuning. Projectmatig werken of ondersteuning bij je dagelijkse activiteiten? Wij kunnen je daarbij helpen, zodat jij je je handen vrij hebt om je te richten op de werkelijke doelen van jouw organisatie. We bieden je méér dan gemak en professionele dienstverlening: elke opdracht die je aan ons uitbesteedt, levert maatschappelijke winst op.

Een verschil maken

We proberen een verschil te maken met alle opdrachten die we doen: we zetten die in om betaald werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee bieden we echte kansen aan mensen die het werkende leven nog niet eerder hebben ervaren, of voor wie de laatste stap op de werkvloer al lang geleden is.

“Je geeft wat, maar je krijgt er ook wat voor terug. Door technologie, achtergrond en ervaring hebben jongeren een andere, frisse kijk op het werk”

– Jan Kloosterman, grafisch leermeester

Impact met een doel

We streven ernaar dat de helft van onze betaalde werknemers afkomstig is uit de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met en zonder die achtergrond werken bij ons gelijkwaardig met elkaar samen. Op deze manier ondernemen we op een net iets andere manier, namelijk volgens de ‘social enterprise’-gedachte. Voor ons zit de winst in de maatschappelijke impact. We zijn daarom aangesloten bij Social Enterprise NL en de Code Sociale Ondernemingen. Mede daardoor kunnen we je helpen bij het invullen van de social return van jouw organisatie.

Wil je meer weten over hoe die impact tot stand komt? Kijk dan bij onze Feiten en cijfers.

Feiten en cijfers

STERSPELERS

Even
voorstellen

Michel

Jordy

Caat

Anne

Justin

Wendy

Sabine

Lena

Femke

Laudine

Maarten

Edwin

Jan

Leon

Marieke

Ruud

Dino

Mireille

Robin

Frederieke

Casper

Sanne

Simone

Rowan

Lisa

Max

Lars

Moos

Romy

Joost

STERSPELERS

Even
voorstellen

Back To Top