skip to Main Content

Over ons

Wij verzorgen drukwerk, grafische vormgeving, webdesign, klantenservice, apps, online tijdschriften, online marketing, backofficediensten, film en andere ondersteuning voor onze klanten.

Onze creatieve en enthousiaste medewerkers leveren deze diensten vanuit ons leerwerkbedrijf. Hier doen mensen met een beperking als AD(H)D of autisme werkervaring op, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Zij krijgen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach.

Op die manier bieden we onze klanten hoogwaardige dienstverlening, terwijl de mensen met een arbeidsbeperking die wij in dienst hebben hun talenten ontplooien. Daarmee kunnen ze een belangrijke investering in hun leven doen en wordt hun kans op het vinden van een passende baan groter. Zij bewijzen immers dag in dag uit hun meerwaarde, wat nog door veel reguliere werkgevers over het hoofd wordt gezien.

Niet alleen informeren wij werkgevers over het in dienst nemen van onze mensen en de vele voordelen die dat op kan leveren, we proberen ook zelf zoveel mogelijk betaalde banen te creëren.

Impact first

Wij stellen onze maatschappelijke missie voorop bij alles dat we doen. We bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om voordelig hun communicatie te professionaliseren. Tegelijk maken we daarmee onze werkplekken mogelijk.

Op deze manier ondernemen we op een net iets andere manier dan normaal, namelijk volgens de ‘social enterprise’-gedachte. Voor ons zit de winst in de maatschappelijke impact! We zijn daarom aangesloten bij Social Enterprise NL, de organisatie die sociaal ondernemers verenigt.

Meer weten? In het filmpje hiernaast wordt uitgelegd wat sociaal ondernemen inhoudt. Ook kun je meer informatie over onze organisatie en onze impact vinden bij onze feiten en cijfers.

Visie: Geen verschil

Wij maken ons hard voor een arbeidsmarkt waarin een arbeidsbeperking geen verschil hoeft te maken, maar waar ruimte is om met elkaars beperkingen om te gaan.

Dit vraagt om een nieuwe benadering, waarbij bedrijven ruimte bieden aan getalenteerde mensen, ook als ze een arbeidsbeperking hebben. Pas als iedereen, met of zonder beperking, evenveel kansen krijgt op de arbeidsmarkt, hebben wij ons doel bereikt.

Missie: Een ontwerp voor elkaar

Wij willen maatwerk bieden, zowel aan onze collega’s als aan onze opdrachtgevers. We richten onze manier van werken zo in dat mensen de ruimte krijgen hun talenten te ontdekken en te benutten. Dit leerproces – praktijkgericht, in teamverband en gecombineerd met echte opdrachten – houdt onze collega’s blijvend gemotiveerd en stimuleert de ontwikkeling van vakinhoudelijke en sociale werknemersvaardigheden.

We creëren bovendien bewustwording bij organisaties en dragen bij aan innovatieve projecten die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Op die manier willen we voor onze klanten niet alleen een dienstverlener zijn, maar ook een voorbeeld.

MEO team

Sabine

Lars

Justin

Jan

Jan

Jordy

Edwin

Max

Mireille

Maarten

Leon

Laudine

Dino

Romy

Joost

Lisa

Tamara

Wendy

Ilona

Malgosia

Marcel

Michel

Sanne

Nick

Robin

Céline

Rianne

Maaike

Frederieke

Joeri

Back To Top