skip to Main Content

Over ons

Kansen voor iedereen, werk voor iedereen

Wij geloven dat het kán: een inclusieve arbeidsmarkt, waarin ook ruimte is voor mensen met een arbeidshandicap. Dat is dan ook de maatschappelijke missie die bij onze ondernemingswijze vooropstaat. Mensen met en zonder beperking werken bij MEO als gelijkwaardige collega’s met elkaar samen. Dat is niet vanzelfsprekend, maar dat zou het wel moeten zijn. De kwaliteiten van onze teams zijn daarvoor het beste bewijs. 

Wij zijn MEO

Wij bieden onze klanten zowel volledige backoffice-ondersteuning als online en offline mediadiensten. We kunnen je ondersteunen bij projectmatig werken én bij je dagelijkse activiteiten. Zo heb jij je handen vrij om je te richten op de werkelijke doelen van jouw organisatie. Daarbij bieden we je méér dan gemak en professionele dienstverlening: elke opdracht die je aan ons uitbesteedt, levert maatschappelijke winst op. 

Een verschil maken

We proberen een verschil te maken met alle opdrachten die we doen: we zetten die in om betaald werk te bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Daarmee bieden we echte kansen aan mensen die het werkende leven nog niet eerder hebben ervaren, of voor wie de laatste stap op de werkvloer al lang geleden is. 

“Je geeft wat, maar je krijgt er ook wat voor terug. Door technologie, achtergrond en ervaring hebben jongeren een andere, frisse kijk op het werk”

– Jan Kloosterman, grafisch leermeester

Impact met een doel

We streven ernaar dat de helft van onze betaalde werknemers afkomstig is uit de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met en zonder die achtergrond werken bij ons gelijkwaardig met elkaar samen. Op deze manier ondernemen we op een net iets andere manier, namelijk volgens de ‘social enterprise’-gedachte. Voor ons zit de winst in de maatschappelijke impact. We zijn daarom aangesloten bij Social Enterprise NL en de Code Sociale Ondernemingen. Mede daardoor kunnen we je helpen bij het invullen van de social return van jouw organisatie. 

Wil je meer weten over hoe die impact tot stand komt? Kijk dan bij onze Feiten en cijfers.

Feiten en cijfers

MEO

Interviews

Een aantal medewerkers vertellen wat hen motiveert en ze vertellen over hun werk.

STERSPELERS

Even
voorstellen

Mireille

Kevin

Casper

Simone

Jan

Laudine

Robin

Lisa

Wendy

Lisa

Lena

Frederieke

Femke

Michel

Kelly

Maarten

Judith

Bartjan

Lars

Renske

David

Max

Luke

Sanne

Chiara

Caat

Rowena

Thijs

Norbert

Roseanne

Ilona

Ruud

Anne

Marcel

Sacha

Dino

Rowan

Romy

Joost

Justin

Jan

Jordy

Tessa

Leon

STERSPELERS

Even
voorstellen

Back To Top