skip to Main Content

Over ons

Gepast werk voor iedereen, met kansen voor iedereen

Maar.. hoe dan? We snappen het, het is misschien lastig. Maar het kán. Wij geloven hier in. Een arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Wie je bent of wat je kunt wordt namelijk niet bepaald door hoe groot je rugzak is en waar deze mee gevuld is. Mooie dingen ontstaan waar mensen hun talent kunnen benutten én inzetten. Wij willen je graag laten zien hoe. Met onze collega’s, klanten en partners. Kijk je mee?

Wij zijn MEO

Even voorstellen: aangenaam. Wij zijn MEO. On – en offline media en backoffice ondersteuning is wat wij doen. Onze kracht zit hem in het professionaliseren van deze vakgebieden met kleine, gespecialiseerde teams. Projectmatig werken of ondersteuning bij dag-tot-dag activiteiten? Wij kunnen je daar bij helpen zodat jij je kunt focussen op je corebusiness.

Ons verschil

Wij proberen een verschil te maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betaald aan het werk te krijgen met de opdrachten die we doen. Want daarmee komt er echt een kans voor iemand die het werkende leven nog niet heeft ervaren.

Op deze manier ondernemen we op een net iets andere manier, namelijk volgens de ‘social enterprise’-gedachte. Voor ons zit de winst in de maatschappelijke impact. We zijn daarom aangesloten bij Social Enterprise NL en de Code Sociale Ondernemingen. Mede daardoor kunnen we je helpen bij het invullen van de social return van jouw organisatie.

“Je geeft wat, maar je krijgt er ook wat voor terug. Door technologie, achtergrond en ervaring hebben jongeren een andere, frisse kijk op het werk”

– Jan Kloosterman, grafisch leermeester

Impact met een doel

We streven ernaar dat de helft van onze betaalde werknemers afkomstig is uit de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt. Merken wij dit op kantoor? Nee. Want er is namelijk geen verschil.

Lees meer over sociaal ondernemen

STERSPELERS

Even
voorstellen

Lena

Anne

Lisa

Femke

Sanne

Lars

Maarten

Michel

Justin

Leon

Romy

Sabine

Joost

Caat

Moos

Laudine

Dino

Casper

Jordy

Rowan

Jan

Simone

Robin

Mireille

Frederieke

Wendy

Edwin

Marieke

Ruud

Max

STERSPELERS

Even
voorstellen

Back To Top