skip to Main Content

Over ons

Media, ondersteuning en een maatschappelijke missie

MEERWAARDE

Hoogwaardige
dienstverlening

Wij bieden onze klanten zowel backoffice- als online en offline mediadiensten. Onze maatschappelijke missie staat bij onze ondernemingswijze voorop: een inclusieve arbeidsmarkt, waarin ook ruimte is voor mensen met een arbeidshandicap.

Bij MEO werken medewerkers met en zonder beperking als gelijkwaardige collega’s samen. We stellen leerwerkplekken beschikbaar: hier kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs.

Ervaren vaste krachten zorgen voor professionele begeleiding en ondersteuning. Op deze manier bieden we onze klanten hoogwaardige dienstverlening, terwijl we mensen met een arbeidsbeperking de ruimte bieden om hun talenten te ontdekken en te ontplooien.

We zetten ons in om zoveel mogelijk betaalde banen voor deze doelgroep te creëren, zowel bij andere werkgevers als binnen onze eigen onderneming. We streven ernaar dat de helft van onze betaalde werknemers afkomstig is uit de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt.

“Je geeft wat, maar je krijgt er ook wat voor terug. Door technologie, achtergrond en ervaring hebben jongeren een andere, frisse kijk op het werk”

– Jan Kloosterman, grafisch leermeester

IMPACT FIRST

Maatschappelijke
missie

Onze maatschappelijke missie staat voorop bij alles dat we doen. We bieden onze klanten op allerlei manieren media en ondersteuning. Tegelijk maken we daarmee werkplekken mogelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op deze manier ondernemen we op een net iets andere manier dan normaal, namelijk volgens de ‘social enterprise’-gedachte. Voor ons zit de winst in de maatschappelijke impact! We zijn daarom aangesloten bij Social Enterprise NL en de Code Sociale Ondernemingen. Mede daardoor kunnen we je helpen bij het invullen van de social return van jouw organisatie.

Meer weten? In het filmpje hiernaast wordt uitgelegd wat sociaal ondernemen inhoudt. Ook kun je meer informatie over onze organisatie en onze impact vinden bij onze feiten en cijfers.

VISIE

Geen verschil

Wij maken ons hard voor een arbeidsmarkt waarin een arbeidsbeperking geen verschil hoeft te maken, maar waar ruimte is om met elkaars beperkingen om te gaan.

Dit vraagt om een nieuwe benadering, waarbij bedrijven ruimte bieden aan getalenteerde mensen, ook als ze een arbeidsbeperking hebben. Pas als iedereen, met of zonder beperking, evenveel kansen krijgt op de arbeidsmarkt, hebben wij ons doel bereikt.

MISSIE

Een ontwerp voor elkaar

Wij willen maatwerk bieden, zowel aan onze collega’s als aan onze opdrachtgevers. We richten onze manier van werken zo in dat mensen de ruimte krijgen hun talenten te ontdekken en te benutten. Dit leerproces – praktijkgericht, in teamverband en gecombineerd met echte opdrachten – houdt onze collega’s blijvend gemotiveerd en stimuleert de ontwikkeling van vakinhoudelijke en sociale werknemersvaardigheden.

We creëren bovendien bewustwording bij organisaties en dragen bij aan innovatieve projecten die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Op die manier willen we voor onze klanten niet alleen een dienstverlener zijn, maar ook een voorbeeld.

STERSPELERS

Even
voorstellen

Vrouw

Susanne

Vrouw

Maaike

Maarten

Maarten

Vrouw

Denitsa

Vrouw

Sacha

Vrouw

Judith

Marcel

Marcel

Jan B

Jan

Mireille

Mireille

Romy

Romy

Laudine

Laudine

Vrouw

Anne

Vrouw

Femke

Vrouw

Marieke

Joost

Joost

Lisa

Lisa

Leon

Leon

Justin

Justin

Sabine

Sabine

Ilona

Ilona

Max

Max

Vrouw

Frederieke

Vrouw

Caat

Man

Ruud

Wendy

Wendy

Vrouw

Chiara

Robin

Robin

Edwin

Edwin

Lars

Lars

Jordy

Jordy

Man

Mahmoud

Michel

Michel

Malgosia

Malgosia

Dino

Dino

Man

Jan

Man

Rowan

Sanne

Sanne

STERSPELERS

Even
voorstellen

Back To Top