BioHorizons Camlog

BioHorizons Camlog is meer dan een merk. Het is een verhaal, een visie, een belofte. Een belofte om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren met innovatieve oplossingen voor tandheelkundige implantaten. Oplossingen die het verschil maken tussen gewoon en buitengewoon. Oplossingen die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek, klinische ervaring en technologische vooruitgang. Desondanks stond het bedrijf voor een uitdaging: het activeren van hun merkboek om de zichtbaarheid van het merk te vergroten in een zeer competitieve markt. 

Het resultaat

Deze samenwerking heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd, waaronder een verviervoudiging van het bereik van BioHorizons Camlog, waardoor het bedrijf nu de toon zet in alle Europese regio’s. Dit succes onderstreept de kracht van onze marketing strategie en effectieve samenwerking, en legt een solide basis voor groei. 

De aanleiding

Het was duidelijk dat rusten op een sterke merkidentiteit niet voldoende was; de echte uitdaging lag in het tot leven brengen van die identiteit. BioHorizons Camlog zocht daarom de samenwerking met MEO om het merkboek om te toveren van een statisch document naar een levendig en pakkend marketinginstrument. Samen doken ze in creatieve en doeltreffende campagnes en content om het merk te belichten en tegelijkertijd de doelgroep actief te betrekken. 

Biohorizons Camlog: Sinds enkele jaren werken we samen met dit jonge, dynamische bedrijf voor onze social media, online campagnes en het bouwen van een nieuwe website. De samenwerking verloopt zeer aangenaam, mede dankzij het energieke team. We hebben tweewekelijks overleg, waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen en waar nodig bijsturen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en waarderen de proactieve aanpak van het team.

Samen bouwen we aan de weg om de betrokkenheid van onze doelgroep te vergroten. Dankzij hun strategische inzichten en ons gezamenlijke commitment, blijven we groeien om onze doelen te bereiken.

De oplossing

Creatieve revolutie 

Er is begonnen met het ontwikkelen van een pakkende branding video voor BioHorizons Camlog. Deze video was niet alleen leuk om te maken, maar fungeerde ook als de hoeksteen van een uitgebreide merkcampagne. Door het verhaal van BioHorizons Camlog te delen, creëerden we een diepere connectie met zowel bestaande als potentiële klanten. De associatie met topsport versterkte het imago van kwaliteit en leiderschap. 

De link met topsport versterkte het imago van kwaliteit en leiderschap. 

MEO: De vergelijking met topsport geeft ons de ruimte om te werken met dynamische en krachtige beelden. Geweldig om mee te werken!