Werken bij MEO

Meer dan 60 collega’s | Locaties in Haarlem en Alkmaar | Waar jouw talent wordt vertaald naar impact

Een verschil maken bij MEO?

MEO is meer dan 10 jaar geleden gestart en sindsdien hebben mensen altijd centraal gestaan. We geloven dat gelijke kansen voor iedereen en een duurzame bedrijfsvoering, hand in hand gaan met succes. Dit succes betekent bij ons namelijk groei, een leuke werkplek en maatschappelijke meerwaarde.

Onze groeiformule is eigenlijk heel simpel. We proberen ieder talent te benutten, persoonlijke en collectieve doelen te verbinden maar ook een hoop plezier met elkaar te hebben. Op die manier doen we het beste voor onze collega’s én opdrachtgevers. Bovendien laten we zien dat het écht anders kan.

De MEO cultuur

Het succes dat we hebben komt door de diversiteit in ons team. Ongezien talent, young professionals en ervaren krachten. Maar ook zijn er elementen die ons verbinden: we zetten altijd het stapje extra voor elkaar, we zien iedereen als gelijke en we proberen altijd in te zetten op groei. Groei bij MEO staat voor nieuwe kansen voor jou, maar ook voor de mensen die de kans anders misschien niet krijgen.

Maar het allerbelangrijkste in werk is plezier hebben met elkaar. Vrijmibo’s, tostidonderdagen, sportieve activiteiten en oneindig veel initiatieven vanuit collega’s om leuke herinneringen met elkaar te maken.

Genoeg over ons. Vertel wie jij bent

We zijn ontzettend benieuwd wie jij bent. Wat drijft jou en wat zoek je in een baan?
Als je het leuk vindt om in contact te komen stuur dan een bericht naar [email protected]

Verder vind je hieronder alle huidige vacatures. Zoek je een stageplaats? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Niet de functie gevonden die je zoekt?

Stuur een open sollicitatie! Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen?