Werken Bij MEO

MEO. Ooit begonnen met een drukwerkportal in een antikraakpand. Nu een bedrijf met meer dan 26 medewerkers en meer dan 350 klanten. Sinds de oprichting heeft 1 ding centraal gestaan: een verschil maken. We werken elke dag keihard om klanten te verwonderen en nieuwe ervaringen op te doen. En we doen dit met succes.

Hoe is het om te werken bij MEO?

Er zijn weinig bedrijven die met zo’n jong team zo snel groeien. De combinatie van sociale en commerciele doelstellingen zorgen voor een unieke dynamiek binnen het team. Bij ons maakt het niet uit wie je bent, wat je leeftijd is of wat voor ervaring je hebt. Als jij goed bent in wat je doet is dat het enige wat er toe doet.

Onze staff bestaat veelal uit mensen onder de 25. Net als onze medewerkers. En ja, dan gaat er soms wel eens wat mis. Maar we groeien elke dag en worden allemaal per dag beter.

Je vervelen gaat helaas niet gebeuren. Grotere klanten, complexere opdrachten, nieuwe locaties en nieuwe ervaringen is aan de orde van de dag. Dat vraagt leergierigheid en flexibiliteit, maar het biedt je een hoop kansen.

Ben je nog steeds geïnteresseerd? Kijk op werkenbijmeo.nl voor onze vacatures of stuur een open sollicitatie via info@werkenbijmeo.nl