ohmygood

ohmygood brengt giftcards uit die alleen kunnen worden besteed bij Social enterprises. Sociaal en duurzaam inkopen wordt zo veel gemakkelijker én dit vinden wij natuurlijk extra leuk. Ze wilden een platform bouwen voor hun giftcards en MEO werd ingeschakeld om dit project te realiseren.

Het resultaat

Het resultaat is een mooie en snelle website waarin de giftcard direct op het platform kan worden besteed, zonder doorverwijzing naar de webshops van de sociaal ondernemers.

De aanleiding

Koppeling maken met ondernemers

Het platform moest een koppeling hebben met webshops van andere ondernemers, visueel aantrekkelijk zijn in de nieuwe huisstijl en klantvriendelijk werken. De grootste uitdaging was de koppeling met andere webshops, waarbij de voorraden moesten kloppen. Ook moest het project voor de drukke kerstperiode af zijn, omdat dit een drukke periode is voor giftcards.

De oplossing

Een mooie en snelle website

MEO begon met het maken van schetsen om het definitieve design te bepalen en bouwde vervolgens een demo. Na het toevoegen van de koppelingen werden de laatste punten doorgevoerd en ging de website live.

Het resultaat is een mooie en snelle website waarin de giftcard direct op het platform kan worden besteed, zonder doorverwijzing naar de webshops van de sociaal ondernemers. Dit werd mogelijk gemaakt door een goede samenwerking tussen MEO en ohmygood, waarbij er regelmatig werd gespard om het project tot een succes te maken.

Benieuwd naar de website van ohmygood? Bekijk het resultaat hier!