Wij zijn Webdesigners

Een nieuwe, moderne website die past bij jouw organisatie?
We maken het je graag makkelijk.

Succesvol online

Website ontwikkeling staat aan de basis van je organisatie en speelt een cruciale rol in een nieuwe fase van je merkstrategie. De doelgroep, of dit nou werknemers, klanten of andere bezoekers zijn, zal de identiteit van je website vaak beschouwen als de identiteit van de organisatie. 

Dus, welke ontwikkelingsomgevingen kies je, hoe integreer je deze naadloos in je dagelijkse processen, en hoe zorg je ervoor dat ze bijdragen aan de herkenbaarheid en het succes van je organisatie? En belangrijker nog, hoe ondersteund dit de missie en visie van je bedrijf?

Maatwerk

Als ik ergens interesse in heb, wil ik echt álles weten

– Maarten, WordPress ontwikkelaar

Aanpak

Onze aanpak in ontwikkeling, gericht op WordPress, Office 365, en diverse systemen, is gebaseerd op een duidelijke strategie.

Plan van aanpak

We beginnen met het ontwikkelen van een plan, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelstellingen. Dit legt het fundament voor jouw digitale aanwezigheid.

Design

In de designfase richten we ons op het ontwerpen van designs die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit, want voor veel is je digitale identiteit, je enige identiteit.

Ontwikkeling

Gedurende de ontwikkelingsfase brengen we deze strategie en designs tot leven door het bouwen.

Projecten
met impact

Wij zijn
experts in

Wij ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites die jouw missie. Met WordPress als basis garanderen we een gebruiksvriendelijke beheer en een website met impact.

lees meer over toegankelijke websites die voldoen aan WCAG-richtlijnen. Dit verbetert de vindbaarheid, gebruikerservaring en voldoet aan wettelijke verplichtingen. Voor meer info en audits, bekijk de pagina hier.

Ontdek hoe wij onderhoud en beheer van je website eenvoudig maken. We gebruiken WordPress voor gebruiksvriendelijke aanpassingen zonder technische kennis. Ons team verzorgt technisch onderhoud, webhosting en back-ups.

Ontdek hoe je digitale kantoor eenvoudig inricht met Microsoft 365. Wij organiseren je e-mail, zetten een SharePoint-structuur op, en zorgen voor communicatie via Teams. We migreren je data en bieden trainingen aan. Voor meer info, bezoek deze pagina.

Toegankelijke websites

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita

Onderhoud en ondersteuning

Office 356

Laten we
samenwerken