skip to Main Content

Webdesign

Wil je op de hoogte gehouden worden?

We vertellen je graag waar we mee bezig zijn. Ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Kan ik je helpen?

Heb je vragen met
betrekking tot webdesign?
Dan help ik je graag verder.
E-mail: Joost@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67

Websiteontwikkeling

Is je huidige website toe aan een technische update? Heeft Google moeite om je website te vinden? Of wil je gewoon iets compleet nieuws? Wij vertalen jouw wensen naar een heldere opdracht voor de leerlingen van ons leerwerkbedrijf, waarna zij een professioneel resultaat neerzetten. Ze worden hierbij begeleid en ondersteund door onze beroepskrachten. Meer dan 250 organisaties, van zorginstellingen tot gemeenten, gingen je al voor. Natuurlijk verloopt dit proces altijd in samenspraak en nauwkeurig overleg met jou, de klant.

Op basis van de door ons ontworpen voorbeelden bouwen wij je website om naar je eigen voorkeur. De hoeveelheid pagina’s, integratie met sociale media, een nieuw ontwerp: werkelijk alles is bespreekbaar. Maar ook geven we graag advies: heb je bijvoorbeeld de optie overwogen om een drempelvrije website te maken?

Responsive of adaptive

Je website wordt gebouwd in WordPress en biedt dankzij het schaalbare (responsive) design een optimale webervaring! Daarnaast is er de mogelijkheid om je website adaptive te maken. Met deze optie maken we een aparte mobiele website. Zo heeft je website de volledige look-and-feel van een app. Je website is hierdoor geschikt voor zowel PC’s en Macs als voor laptops, telefoons en tablets.

Onderhoud en gemak

Geen tijd om de website zelf bij te houden? Wij nemen de zorg hiervoor met alle plezier van je over. Wij willen dat je website de juiste sfeer blijft uitstralen. Tegen een laag maandelijks tarief maken wij al je aangeleverde teksten en foto’s volledig op maat en plaatsen we ze op je website.

Je kunt ook voor technisch onderhoud kiezen, waarbij wij de software up-to-date houden, de webhosting en e-mailaccounts verzorgen en regelmatig back-ups van je website maken. Je wensen worden omgezet in een geschikt mediaproduct. Zo blijf je online optimaal presteren, zonder dat je er omkijken naar hebt!

Websites met sociale impact

Als je bij ons een website afneemt, dan helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.

Recente projecten

Wil je op de hoogte gehouden worden?

We vertellen je graag waar we mee bezig zijn. Ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Kan ik je helpen?

Heb je vragen met
betrekking tot webdesign?
Dan help ik je graag verder.
E-mail: Joost@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67

Back To Top