Webdesign

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

We vertellen u graag waar we mee bezig zijn. Ontvang de laatste ontwikkelingen in uw mailbox.

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot webdesign?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: Joost@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67

Website-ontwikkeling

Is uw huidige website toe aan een technische update? Heeft Google moeite uw website te vinden? Of wilt u gewoon iets compleet nieuws? Wij gaan graag samen met u de samenwerking aan! Wij vertalen uw wensen naar onze medewerkers in ons leerbedrijf, zodat zij een professioneel resultaat neerzetten. Zij worden begeleid en ondersteund door onze beroepskrachten. Meer dan 250 organisaties, van zorginstellingen tot gemeenten, gingen u al voor. Natuurlijk verloopt dit proces altijd in samenspraak en nauwkeurig overleg met u, de klant.

Gebaseerd op een van de door ons ontworpen basissites, bouwen wij uw website om naar uw eigen voorkeur.
De hoeveelheid pagina’s, integratie met sociale media, een nieuw ontwerp: werkelijk alles is bespreekbaar.

Responsive of adaptive

Uw website wordt gebouwd in WordPress en zorgt door het schaalbare (responsive) webdesign voor een optimale webervaring! Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw website adaptive te maken. Met deze optie maken we een aparte mobiele website. Zo heeft uw website de volledige look-and-feel van een app. Uw website is hierdoor geschikt voor zowel PC’s en Macs als voor laptops, telefoons en tablets.

Onderhoud en gemak

Geen tijd om de website zelf bij te houden? Wij nemen deze zorg met alle plezier voor u uit handen. Wij willen dat uw website de juiste sfeer blijft ademen. Tegen een laag tarief per maand maken wij al uw aangeleverde teksten en foto’s volledig op maat en plaatsen we ze op uw website.

U kunt ook voor technisch onderhoud kiezen, zodat wij de software up-to-date houden, de webhosting en e-mailaccounts verzorgen en regelmatig backups van uw website maken. Uw wensen worden omgezet in een geschikt mediaproduct. Zo blijft u online optimaal presteren, terwijl u er geen omkijken meer naar heeft!

Recente projecten

Stichting Over Gewicht
Het Steigertje
Het Steigertje
Kringloop Spullenhulp
Kringloop Spullenhulp

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot webdesign?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: R.smit@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67