Webdesign

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot webdesign?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: R.smit@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67

Website-ontwikkeling

Is uw huidige website aan een technische update toe? Heeft Google moeite u te vinden? Of bent u toe aan iets compleet nieuws? Wij gaan graag met u de samenwerking aan! Wij vertalen uw wensen, zodat de medewerkers in ons leerbedrijf een professioneel resultaat neerzetten. Zij worden hierbij begeleid door onze beroepskrachten. Meer dan 250 organisaties, van zorginstellingen tot gemeenten, gingen u al voor.

Gebaseerd op een van de door ons ontworpen basissites, bouwen we voor u de website om in uw eigen huisstijl. De hoeveelheid pagina’s, integratie met sociale media, een volledig nieuw ontwerp: alles is bespreekbaar.

Responsive of adaptive

Uw website wordt gebouwd in WordPress en is door het schaalbare (responsive) webdesign altijd geschikt voor zowel PC’s en Macs als voor al uw mobiele apparaten, zoals laptops, telefoons en tablets. Uw website is dus vanaf elk apparaat te bereiken. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw website adaptive te maken. Met deze optie maken we een aparte mobiele website met de look-and-feel van een app.

Onderhoud en gemak

Geen tijd om de website bij te houden? Tegen een laag maandelijks tarief maken wij al uw aangeleverde teksten en foto’s volledig op maat en plaatsen we ze op uw website.

U kunt ook voor technisch onderhoud kiezen, zodat wij de software up-to-date houden, de webhosting en e-mailaccounts verzorgen en regelmatig backups van uw website maken. Zo presteert u optimaal online, terwijl u er geen omkijken meer naar heeft!

Recente projecten

Steigertje
Steigertje
Kringloop Spullenhulp
Kringloop Spullenhulp

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot webdesign?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: R.smit@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67