Office 365

Je digitale kantoorinrichting

MEO verzorgt de inrichting van je digitale kantoor op basis van Microsoft 365, voorheen beter bekend als Office 365. Wij zorgen onder meer voor de centrale organisatie van je e-mail. Ook richten we een overzichtelijke SharePoint-structuur in. Hiermee deel je niet alleen simpel je documenten met de juiste personen, maar houd je ze ook buiten het bereik van degenen voor wie ze juist níét bedoeld zijn.

Daarnaast blijft, ook in het digitale tijdperk, direct contact met collega’s en andere betrokkenen van groot belang. Met Teams richten wij je overlegruimtes in, zodat jullie elkaar via chats en beeldbellen altijd kunnen bereiken.

“Het digitale kantoor speelt een steeds grotere rol in iedere organisatie. Net zoals in een fysieke kantooromgeving, is een goede inrichting daarbij van groot belang”

Verhuizing van je data

Als je naar een andere locatie verhuist, laat je natuurlijk niet alles op je oude kantoor achter. Datzelfde geldt net zo goed als je overstapt op een nieuwe digitale kantooromgeving. Van je documenten en contacten tot je e-mails: wij zorgen ervoor dat alles mee wordt genomen, zodat je ook op je nieuwe digitale werkplek toegang hebt tot al je belangrijke gegevens.

Training

Voordat je er echt de voordelen van gaat merken, moet je aan elke nieuwe omgeving altijd eerst even wennen. Om jou en je collega’s wegwijs te maken, verzorgen we trainingen voor alle gebruikersaccounts. Je merkt het snelst wat een digitaal kantoor je organisatie oplevert, als je er een vliegende start in maakt.

Zo snel mogelijk thuis


Je digitale kantoor inrichten voor gebruik, je gegevens verhuizen en je wegwijs maken in je nieuwe omgeving: MEO zorgt dat je hele organisatie zich zo snel mogelijk thuis voelt op je nieuwe digitale werkplek!