Wij zijn Webdesigners

Een nieuwe, moderne website die past bij jouw organisatie?
We maken het je graag makkelijk

Een succesvolle website
Meer dan design

Wat zijn de doelen van je organisatie? Op welke manier draagt je website daaraan bij? En past de look-and-feel bij de uitstraling die jij wenst?

Zulke vragen worden vaak te weinig gesteld. Daarom stellen wij je ze graag! Meer dan 350 organisaties, van zorginstellingen tot gemeenten, gingen je al voor.

“Als ik ergens interesse in heb, wil ik álles weten”

– Maarten, webdeveloper

Maatwerk
Websiteontwikkeling

Een nieuwe website is het maken van je nieuwe online visitekaartje. Natuurlijk ben je als klant nauw betrokken bij dit proces, via samenspraak en nauwkeurig overleg. Sterker nog, je kunt zelf kiezen hoe je dit proces in wilt richten.

Als je website een essentieel sluitstuk is in je marketingstrategie, starten we doorgaans met een creatieve sessie. Op die manier bepalen we de onderliggende doelen, de merkstrategie en andere zaken die belangrijk zijn bij het maken van een website. Daarna is er de mogelijkheid om op basis van verschillende schetsen te werken. Het ontwerp dat jouw voorkeur heeft, bouwen wij om tot jouw gloednieuwe website.

Daarna begint de ontwikkeling. De hoeveelheid pagina’s, integratie met sociale media, diverse inhoudelijke functies, werkelijk alles is bespreekbaar.

Weet je al precies wat je wilt? Of wil je het proces liever eenvoudig aanpakken en zonder voortraject de website laten ontwikkelen? Natuurlijk is dat ook mogelijk.

Design
Toegankelijk
is de norm

Bij een samenwerking hoort ook dat we met je meedenken. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een toegankelijk website? Hiermee kun je meer mensen bereiken, word je beter vindbaar in Google, maar belangrijker nog: je website is geschikt voor iederéén.

Techniek
Het moet vooral
gemakkelijk zijn

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Deze kun je simpel zelf inhoudelijk aanpassen, zonder je met de techniek bezig te hoeven houden. Zo kun je altijd nauw aansluiten bij wat je organisatie op dat moment nodig heeft!

Geen tijd om ‘m zelf bij te houden? Wij nemen deze zorg met alle plezier van je over en hechten eraan dat je website altijd de juiste sfeer blijft uitstralen. Tegen een laag maandelijks tarief maken wij al je aangeleverde teksten en foto’s volledig op maat en plaatsen we ze op je website.

Je kunt ook alleen voor technisch onderhoud kiezen. Hierbij houden wij de software up-to-date, verzorgen we de webhosting en e-mailaccounts en maken we regelmatig back-ups van je website. Zo kun je altijd op ons vertrouwen als achtervang, voor de momenten waarop je er toch even niet uitkomt.

Waar we trots op zijn
Meest recente projecten

social return
Websites met
sociale impact

Als je bij ons een website afneemt, dan helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.