Wij zijn Vormgevers

Vormgeving
Magazines, logo’s,
banners en meer

Ben je op zoek naar een partner voor het vormgeven van periodieke publicaties, zoals tijdschriften en jaarverslagen? Of gewoon naar een passende banner voor je nieuwe campagne? Vanuit onze studio laten we graag op verrassende manieren zien hoe je simpel tot iets heel moois kunt komen. Samen geven wij kleur, vorm en inhoud aan een stijl die past bij jouw organisatie.

“Ik dacht: dit is ook wel een gezelligheidsbedrijf

– Robin, Grafische vormgever

Uitingen
Grafische vormgeving

Ontwerpen die uitstralen waar je organisatie voor staat en voor het publiek duidelijk herkenbaar zijn. Die op veelzijdige manieren zijn toe te passen, maar tegelijk een eenheid vormen. Dát zijn de leuke uitdagingen voor onze vormgevers en daar gaan we vol plezier mee aan de slag. Door ons in te leven in je organisatie en jouw publiek, vinden wij altijd een prachtige balans tussen jouw wensen en ons advies.

Vele handen aan het werk
Maar alles in één hand

Onze studio zit vol creatieve designers die het beste willen maken van jouw project. Binnen jouw organisatie zijn er misschien ook meerdere mensen bij betrokken. Om alles goed te laten verlopen, is er daarom altijd een projectmanager: zodat het volledige proces volgens planning verloopt en het jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Diensten
Wij helpen je met

En nog veel meer, want elk project is maatwerk. Tegen een scherp tarief verzorgen wij jouw opdracht. Dit spreken we van tevoren af, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waar we trots op zijn
Meest recente projecten

social return
Vormgeving met
sociale impact

Als je bij ons vormgeving afneemt, dan helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.