skip to Main Content

Wij zijn Filmproducent

Beeld

Meer dan
duizend woorden

Soms hebben we aan woorden niet genoeg. Met bewegende beelden houd je de aandacht van je doelgroep langer vast en wordt je boodschap beter onthouden. Een promotiefilm kan het bereik van je organisatie vergroten. Dit is dus het ideale beginpunt om je doelgroep te informeren en interesse in je doelen te genereren.

ORIGINEEL

Jouw beste kant

MEO brengt de beste kant van je organisatie in beeld. Opname, montage, animatie, voice-over, ondertiteling: elk aspect van je video is bij ons creatieve team in goede handen. Met oog voor originele composities filmen we beelden van hoge kwaliteit en ben je verzekerd van een professionele en unieke promovideo. Wij maken voorlichtingsfilms, bedrijfsfilms, promofilms en animaties.

VAN IDEE

Naar een concept

Elk project is anders. We werken graag met je samen om ervoor te zorgen dat jouw organisatie volgens jouw wensen op film wordt vastgelegd. Vanaf het eerste idee tot de première staan we voor je klaar. Uiteraard kunnen we ook de verantwoordelijkheid voor slechts één of enkele onderdelen op ons nemen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.

waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Social Return

Filmproductie met
sociale impact

Als je bij ons film afneemt, dan helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.

Back To Top