Wij zijn Filmproducent

BEELD
Meer dan duizend woorden

Soms hebben we aan woorden niet genoeg. Met bewegende beelden houd je de aandacht van je doelgroep langer vast en wordt je boodschap beter onthouden. Een promotiefilm kan het bereik van je organisatie vergroten. Dit is dus het ideale beginpunt om je doelgroep te informeren en interesse in je doelen te genereren.

Als iedereen er echt van heeft genoten, is een filmdag geslaagd

– Martijn, filmmaker

Orgineel
Jouw beste kant

MEO brengt de beste kant van je organisatie in beeld. Opname, montage, animatie, voice-over, ondertiteling: elk aspect van je video is bij ons creatieve team in goede handen. Met oog voor originele composities filmen we beelden van hoge kwaliteit en ben je verzekerd van een professionele en unieke promovideo. Wij maken voorlichtingsfilms, bedrijfsfilms, promofilms en animaties.

Van idee
Naar een concept

Elk project is anders. We werken graag met je samen om ervoor te zorgen dat jouw organisatie volgens jouw wensen op film wordt vastgelegd. Vanaf het eerste idee tot de première staan we voor je klaar. Uiteraard kunnen we ook de verantwoordelijkheid voor slechts één of enkele onderdelen op ons nemen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.

Professioneel
Bedrijfsvideo

In de montage komen onze kwaliteiten en jouw wensen samen. Elk project is uniek. We werken graag met je samen om ervoor te zorgen dat de organisatie volgens jouw wensen op film wordt vastgelegd. Vanaf het eerste idee tot de première staan we voor je klaar. Uiteraard kunnen we ook de verantwoordelijkheid voor slechts één of enkele onderdelen van het proces op ons nemen.

Promotiefilm

Zet je bedrijf op de kaart met een promotiefilm. Zo wordt de beste kant van de organisatie belicht. Om tot een geschikte video voor jouw organisatie te komen, gaan wij doelbewust en effectief te werk. Van het begin tot het eind staan onze diensten voor je klaar.

Levendig
Animatiefilm

Wil je een ingewikkeld verhaal wat gemakkelijker vertellen? Kies dan voor een animatiefilm. Via geluid, beweging en muziek laten wij de boodschap tot leven komen.

Evenementfilm

Geslaagd evenement georganiseerd? Wij brengen het succes graag voor je in beeld, zodat je nog lang kunt nagenieten. Ook heb je alvast een promotievideo heeft voor het volgende evenement!

Waar we trots op zijn
Meest recente projecten

social return
Filmproductie met
sociale impact

Als je bij ons film afneemt, dan helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.