Wij zijn Bladenmakers

Voordelig drukwerk
Met de kennis
van experts

Iedereen die contact onderhoudt met een achterban of fondsen werft, weet hoe essentieel offline media nog steeds zijn. Een periodiek tijdschrift, een goed gerichte mailing: ook in het digitale tijdperk zijn ze onmisbaar voor veel organisaties. Maar hoe krijg je dit tegen de voordeligste prijs voor elkaar? En hoe houd je het hele proces zo makkelijk mogelijk?

“Een vaste drukkerij biedt stabiliteit en duidelijke afspraken”

– Chiara, projectmanager offline

Lage prijs
Voordelig drukwerk

Geen enkel tijdschrift is hetzelfde, want geen enkele organisatie is hetzelfde. De een heeft zelf al een vormgever in huis, maar kan wel wat ondersteuning bij de tekstredactie gebruiken. De ander beschikt over genoeg mensen met een gouden pennetje, maar minder over grafische talenten. Weer andere partijen zijn slechts op zoek naar een goedkope leverancier voor drukwerk en verzending.

Wij maken ieder kwartaal meer dan 50 magazines, oftewel meer dan 200 per jaar. We zien dus allerlei vormen voorbijkomen. Daarom bieden we ook allerlei manieren om jouw organisatie volledig op maat te ondersteunen.

Wil je gewoon een scherpe prijs voor jouw drukwerk en verzending? Klik dan hier voor onze webshop.

Alles in één hand
Meer dan magazines

Wil je meer? Wij zijn graag je betrokken en betrouwbare partner bij al je media-uitingen. Wij bieden ondersteuning bij de vormgeving van je drukwerk, we kunnen de sealing en verzending op ons nemen of je tijdschrift beschikbaar maken voor telefoon en tablet. Daarnaast kunnen we eenheid in je media aanbrengen, door ook je website, grafische vormgeving, sociale media, folders en andere projecten te verzorgen.

Verantwoord
Duurzaam drukwerk

Drukwerk is het meest duurzaam als er gedrukt wordt op FSC gecertificeerd recycled papier met een zo hoog mogelijk percentage aan recyclede vezels. Bij onze papiersoorten loopt het recycled percentage van 40 % tot 100 %. De toegevoegde houtvezels in papiersoorten die onder de 100 % liggen zijn voor het merendeel FSC gecertificeerd en komen dus uit verantwoorde bosbouw.

Voor de productie van recycled- en nieuw papier is water en energie nodig. Beide belasten daarmee het milieu maar uiteindelijk is het productieproces van recycled papier minder belastend voor het milieu dan dat van nieuw papier.

MEO drukwerk

Gewoon snel bestellen
Dat kan ook

Snel drukwerk nodig? Of in een kleine oplage? Dan kan je ook gebruikmaken van MEOdruk. Visitekaartjes, flyers en folders zijn gemakkelijk te bestellen via www.meodruk.nl. MEOdruk biedt het voordeel en gemak van een online drukker, maar mét de ondersteuning van MEO. Magazines bestellen wij voor je op aanvraag.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar we trots op zijn
Meest recente projecten

social return
Drukwerk met
sociale impact

Als je bij ons drukwerk afneemt, dan helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.