Drukwerk

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

We vertellen u graag waar we mee bezig zijn. Ontvang de laatste ontwikkelingen in uw mailbox.

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot drukwerk?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: Max@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67

Voordelig drukwerk

Ook in het digitale tijdperk waarin we veel online zijn, blijft drukwerk essentieel voor communicatie met de doelgroep en directe klanten. Wij kopen drukwerk groot in tegen een lage prijs. Deze korting komt ten goede aan onze klanten. Vanuit deze samenwerkingen ontstaan kansen voor onze jongeren om werkervaring op te doen.

Meer dan drukwerk

Voor organisaties die meer wensen, kunnen wij een betrokken en betrouwbare partner zijn bij alle media-uitingen. Wij kunnen ondersteunen bij de vormgeving van het drukwerk, de sealing en verzending op ons nemen, of een tijdschrift beschikbaar maken voor telefoon en tablet. Daarnaast kunnen wij zorgen voor eenheid in uw media door ook uw website, grafische vormgeving, sociale media, folders en andere projecten te verzorgen.

MEOdruk

Voor snel drukwerk of een kleinere oplage kunt u tevens gebruik maken van MEOdruk. Visitekaartjes, flyers en folders zijn gemakkelijk te bestellen via www.meodruk.nl. De website biedt het voordeel en gemak van een online drukker, maar mét de ondersteuning van MEO. Magazines bestellen wij voor u op aanvraag.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot webdesign?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: Max@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67