Wij zijn Online Marketeers

Maatwerk
Een strategie
op maat

Veelbelovende ‘tools’ om online beter in beeld te komen, sociale media die komen en gaan, scherpere eisen om hoog in Google te eindigen … houd jij het nog bij?

MEO is gecertificeerd Google Partner. Ons online-marketingteam is natuurlijk altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar ook al veranderen de middelen regelmatig, de doelen zijn al jaren hetzelfde. Het gaat er altijd om je publiek te bereiken en ergens van te overtuigen: om een aankoop te doen, lid te worden van je organisatie, te doneren of op een andere manier in actie te komen.

“Als mijn advertenties zorgen voor 20% meer bezoekers, ben ik heel trots”

– Dino, SEA specialist online marketing

Proces
Een eerste stap

Mensen bind je niet aan je met alleen een slimme tool: je moet bereid zijn om samen een proces in te gaan. Een bezoek aan je website is pas de eerste stap. Inschrijven voor een nieuwsbrief, je volgen op sociale media, op een uitnodiging reageren – er is doorgaans een heel pad te bewandelen voor je doel is bereikt. Maar ook dan is het proces nog niet afgelopen: zoals in elke relatie, is het nodig om in de ander te blijven investeren.

Daarom staat het team van MEO altijd voor je klaar om een op maat gemaakte, stevige online-marketingstrategie vorm te geven. Met relevante inzichten, boodschappen, middelen en kanalen die passen bij wie je wilt bereiken en wat je wilt vertellen. Zo zorgen we er samen voor dat je publiek telkens een stap dichter bij je organisatie komt te staan.

Dat proces is zeer de moeite waard. Het is namelijk veel makkelijker om in de toekomst verdere stappen te zetten, als je publiek al eerder met je op pad is gegaan.

Online marketing
Dit houdt het in

Mensen langere tijd aan je organisatie binden, daar gaat het in de kern om. Daarmee leveren je online activiteiten uiteindelijk waarde op. Ledengroei, meer vrijwilligers, belangrijke contacten, een grotere omzet: wat die waarde precies inhoudt, verschilt per organisatie. Daarom verschillen ook de manieren en kanalen waarmee je die doelen kunt behalen. Zo kun je zaken inzetten als SEO (zoekmachine-optimalisatie), SEA (zoekmachine-advertenties), content marketing, social-mediamarketing en meer.

Wat kan MEO hierin precies betekenen?

  • Adviseren waar online jouw kansen liggen.
  • Periodiek rapporteren, zodat je altijd de resultaten van je activiteiten in beeld hebt.
  • Effectief je online-marketingbudgetten beheren, via diverse kanalen als Google Adwords, Facebook en Linkedin.
  • Je helpen bij het maken van nieuwe content die interessant is voor je doelgroep.
  • Periodiek een nieuwsbrief maken én je helpen bij geautomatiseerde e-mailmarketing.
  • Maar vooral: we gaan steeds met je in gesprek. Er zijn namelijk altijd nieuwe ontwikkelingen. Wij staan als partner aan je zijde om je op de hoogte te houden en te adviseren.

Met online marketing van MEO ga je, kortom, een samenwerking aan. Eentje waarin ook wij steeds blijven investeren.

Waar we trots op zijn
Meest recente projecten

social return
Online marketing
met sociale impact

Als je bij ons online marketing afneemt, dan helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.