Online marketing

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot online marketing?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: Max@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67

Onze online-marketingdiensten

MEO heeft expertise en ervaring in zowel de commerciële als de non-profitsector. We verzorgen zoekmachine-optimalisatie (SEO), zoekmachine-advertenties (SEA), social-mediamarketing, e-mailmarketing, digital analytics, dashboarding en digitale-strategievorming. Onze aanpak is gericht op resultaat, zodat de digitale strategie er ook voor zorgt dat uw doel bereikt wordt. Samen met de kennis die we in huis hebben van webdesign en vormgeving, zorgen we dat uw digitale organisatie werkt en slagvaardig is.

Digitale-marketingstrategie

De wereld van de online marketing verandert continu. De algoritmes van Google worden steeds scherper, nieuwe trends ontstaan en nieuwe ‘tools’ komen beschikbaar. Voor veel traditionelere organisaties is dit bijna niet bij te houden. Niet gek dat er steeds meer zijn die last krijgen van FOMO, oftewel: Fear of missing out.

De basis om uw doelen te kunnen bereiken, is een goede onlinemarketingstrategie. MEO heeft hiervoor de expertise en ervaring. Omdat we kennis over webdesign en grafische vormgeving in huis hebben, zijn we de aangewezen partij om een digitale-marketingstrategie op te zetten. In overleg kijken wat de meest effectieve kanalen zijn die bij uw organisatie passen, zodat er een ijzersterke mix van communicatiemiddelen ontstaat.

Zoekmachine-adverteren | SEA

Adverteren op een zoekmachine, met name via Google AdWords, is sinds enkele jaren enorm effectief geworden. Dat merken anderen ook: door meer concurrentie zijn de kosten-per-klik stevig toegenomen. Er is een heftige strijd aan de gang om met een advertentie een mooie plaats te bemachtigen.

Strategie is dan ook van groot belang voor goede zichtbaarheid, wat betekent dat die tot in de puntjes uitgedacht moet zijn. Bij Google AdWords gaat het vooral om advertenties die zijn ingericht op basis van zoekwoorden. Wij zorgen voor de juiste biedingen bij de juiste zoekwoorden. Dat dit resultaat oplevert, maken we onder meer via de Return On Ad Spend (ROAS) inzichtelijk.

Zoekmachine-optimalisatie | SEO

Een toppositie in Google bereiken is een eerste uitdaging, maar het vraagt veel meer om die ook te behouden. Wij staan voor een duurzame samenwerking. Wij zorgen dat uw website technisch voldoet aan de laatste eisen, dat Google de inhoud van uw website als interessant voor de bezoeker waardeert, dat andere websites graag naar u verwijzen en dat ook uw sociale media daar optimaal aan meewerken.

Samen met u zorgen we dat duidelijk is wat u wenst te bereiken, welke strategie daarvoor wordt ingezet en dat uit de resultaten gaat blijken dat deze effectief is. Daarvoor begeleiden we u waar nodig en gaan we regelmatig met u in overleg.

Social-mediamarketing

Uw merk bekender maken, meer bezoekers op uw website, meer aankopen, potentiële nieuwe klanten bereiken en meer; advertenties op sociale media kunnen eraan bijdragen dat u deze doelen bereikt. Ook hiervoor is een goede strategie nodig; wij hebben de kennis in huis om die vorm te geven en zeer specifiek te richten op de doelgroep die u wenst te bereiken – op een manier die past bij uw organisatie.

E-mailmarketing

Verkoop, klantenwerving, of de relatie met oude en nieuwe klanten verbeteren; een e-mail is een directe boodschap naar de mensen die u wilt bereiken. Wij zijn een deskundige partner om, samen met u, een optimale strategie voor e-mailmarketing te ontwerpen.

Recente projecten

ProstaatKankerStichting.nl
ProstaatKankerStichting.nl
RataPlan
RataPlan

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot online marketing?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: Max@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67