Online marketing

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

We vertellen u graag waar we mee bezig zijn. Ontvang de laatste ontwikkelingen in uw mailbox.

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot online marketing?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: Max@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67

Een strategie op maat

MEO is gecertificeerd Google Partner.

Veelbelovende ‘tools’ om online beter in beeld te komen. Sociale media die komen en gaan. Scherpere eisen om hoog in Google te eindigen. Houdt u het nog bij?

Uiteraard is het online-marketingteam van MEO altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar hoewel de middelen telkens veranderen, zijn de doelen al jarenlang hetzelfde. Het gaat er altijd om uw publiek te bereiken en ergens van te overtuigen. Bijvoorbeeld dat iemand een aankoop doet, lid wordt van uw organisatie, of een donatie overmaakt.

Eerste stap

Wie mensen aan zich wil binden, heeft daarom meer nodig dan een slimmigheidje: die moet bereid zijn samen een proces in te gaan. Als uw publiek een keer uw website bezoekt, is dat slechts een eerste stap. Inschrijven voor een nieuwsbrief, u volgen op sociale media, op een uitnodiging reageren – er is doorgaans een heel pad te bewandelen voor het doel is bereikt. Zelfs dan is het proces nog niet afgelopen: zoals in elke relatie, is het nodig om in de ander te blijven investeren.

Daarom staat het team van MEO altijd voor u klaar om een op maat gemaakte, stevige online-marketingstrategie vorm te geven. Met relevante inzichten, boodschappen, middelen en kanalen, die passen bij wie u wilt bereiken en wat u wilt vertellen. Zo zorgen we samen dat uw publiek telkens een stap dichter bij uw organisatie komt te staan.

Een proces dat zeer de moeite waard is. Het is namelijk veel makkelijker om in de toekomst nog verdere stappen te zetten, als uw publiek al eerder met u op pad is gegaan.

Recente projecten

ProstaatKankerStichting.nl
ProstaatKankerStichting.nl
RataPlan
RataPlan

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen met
betrekking tot online marketing?
Dan help ik u graag verder.
E-mail: Max@wijzijnmeo.nl
Tel. (072) 511 49 67