MEO en TechSoup: Samen sterk voor Non-Profit IT-Dienstverlening

MEO is een officiële servicepartner van TechSoup Nederland. Een mooie samenwerking, want deze organisatie speelt een sleutelrol om non-profits van voordelige IT-dienstverlening te voorzien. Omdat deze rol perfect past bij onze maatschappelijke missie, sluiten wij ons graag bij TechSoup aan.

TechSoup is deel van een internationaal netwerk en dé organisatie in Nederland die non-profits verifieert voor onder andere Google, Microsoft en andere techbedrijven. Alleen als TechSoup heeft bevestigd dat je een non-profitorganisatie bent, mag je van speciale diensten en producten gebruikmaken. Denk bijvoorbeeld aan Google Ad Grants: gratis 10.000 dollar budget per maand waarmee non-profits in Google kunnen adverteren. Zo kunnen deze organisaties, ondanks beperkte budgetten, toch moderne technologieën gebruiken om hun maatschappelijke missie te bereiken.

Wat kan je als non-profit met Techsoup?

  • Gratis en korting voor veel grote softwarepakketten;
  • Uitgebreide trainingen voor software gebruik, van beginner trainingen tot zeer gevorderde;
  • Als laatste kan je zelfs korting krijgen op hardware voor je laptop en meer.


Omdat wij voor veel van onze klanten het Google Ad Grants-budget beheren of de digitale kantooromgeving van Microsoft inrichten, hebben we regelmatig contact met TechSoup Nederland. Een prettige samenwerking, die nu extra kracht wordt bijgezet. TechSoup heeft ons namelijk benaderd om servicepartner te worden.

Wij helpen verschillende organisaties zoals de MaculaVereniging op vindbaarheid en als IT partner. Hoe wij dat doen kun je hier lezen.

Als servicepartner bieden wij álle bij TechSoup aangesloten ledenorganisaties – lees: alle non-profits die door TechSoup zijn geverifieerd – gratis audits voor SEO (zoekmachineoptimalisatie) en Google Ad Grants. Een SEO-audit betekent dat we gaan onderzoeken en adviseren hoe je jouw website optimaal inricht, zodat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google verschijnt. Een Google Ad Grants-audit houdt in dat we onderzoeken en adviseren hoe je het gratis advertentiebudget van 10.000 dollar zo efficiënt en effectief mogelijk inzet.

Wil je meer weten over TechSoup? Kijk dan op hun website. Hier vind je ook een overzicht met het aanbod van alle servicepartners.