Dag van de Vrijwilliger

Zet je vrijwilligers in het zonnetje

Op 7 december vieren we de Dag van de Vrijwilliger, een dag om de onmisbare helden van jouw non-profit organisatie in het zonnetje te zetten. Bij MEO begrijpen we hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor het kloppende hart van elke non-profit organisatie. Daarom hebben we iets bijzonders voor je bedacht.

Een uniek waarderingspakket voor jouw vrijwilligers

Wij willen jou inspireren om je vrijwilligers te laten zien hoezeer je hun inzet waardeert. Dat doen we met een pakket dat je zelf samenstelt. Zo’n pakket kan bijvoorbeeld bevatten:

  • Een ansichtkaart met tekst om je waardering uit te spreken.
  • Tony’s Chocolonely reep: deze chocoladereep symboliseert de zoetheid van hun toewijding en inzet.
  • Duurzame pen van koffiedik: speciaal voor het vastleggen van hun inspirerende verhalen.
  • Draadloze oplader van bamboe: duurzaam en handig, net als jouw vrijwilligers.
  • En er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Maatwerk in jouw huisstijl

Bij MEO passen we alles aan op de unieke huisstijl en wensen van je organisatie. Naast het voorbeeld-pakketje dat we hierboven hebben beschreven, bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw vrijwilligers te bedanken op de Dag van de Vrijwilliger.

Kun je wat inspiratie gebruiken bij het samenstellen van je pakket? Wij hebben hier 4 tips op een rij gezet om je te helpen een keuze te maken

Laat jouw vrijwilligers stralen

Het is tijd om jouw vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te laten zien dat je hun harde werk opmerkt en waardeert. Maak van de Dag van de Vrijwilliger een onvergetelijke dag met onze relatiegeschenken.

Neem nu contact met ons op

Klaar om jouw vrijwilligers te verrassen? Vul dit contactformulier in, dan bespreken we hoe we jou kunnen helpen om van de Dag van de Vrijwilliger een onvergetelijke dag te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.