Leden- en donateursadministratie

Beheer van A tot Z


Je missie is de bestaansreden van je non-profitorganisatie. Daar wil je als bestuur dan ook zoveel mogelijk tijd en energie in steken. Maar veel daarvan wordt opgeslokt door andere taken die horen bij het runnen van een organisatie. MEO beheert jouw leden- of donateursadministratie van A tot Z, zodat jij je op je kerntaken kunt richten.

Je leden- of donateursadministratie uitbesteden aan MEO betekent dat wij de intake van nieuwe leden verzorgen. Bij huidige leden voeren we mutaties uit, zoals wijzigingen van adres of bankrekeningnummer. Daarnaast factureren we contributies en donatieverzoeken, zowel digitaal als via de post.

Altijd inzage

Je leden- of donateursadministratie uitbesteden is een grote stap. Hoe zorg je ervoor dat er met je leden of donateurs wordt gecommuniceerd zoals jij dat voor ogen hebt? En hoe weet je zeker dat alles goed loopt? Deze zorgen snappen wij als geen ander. Daarom heb je altijd inzage in de activiteiten die wij doen: van het ticketingsysteem voor het beantwoorden van vragen tot het samen vastgestelde klantprofiel. Naast de inzage, plannen we ook periodiek een overleg in. Hierbij bespreken we alle lopende zaken en bieden we je via dashboards altijd inzicht in de belangrijkste cijfers.

Administratiepakketten

We kunnen met verschillende administratiepakketten werken. Zelf hebben we een voorkeur voor PolderSoft. We bieden hiervoor een overstapservice om je huidige administratie over te zetten. PolderSoft is financieel voordelig, veelzijdig, simpel met veel andere systemen te koppelen, sterk in dataveiligheid en ook toegankelijk via de ‘cloud’. Data-analyses en rapportages aan het bestuur zijn simpel uit te voeren. Mocht een ander ledenadministratiepakket de voorkeur hebben, is dat uiteraard ook mogelijk: in overleg bekijken we graag de mogelijkheden.

Waar we trots op zijn
Meest recente projecten

social return
Administratie met
sociale impact

Als je ons inschakelt voor je leden- of donateursadministratie, helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.