Wij zijn administratie

Betrokken partner,
minder administratieve last


Je boekhouding op orde hebben is niet alleen een wettelijke noodzaak, je kunt er ook beter mee inspelen op ontwikkelingen en extra kosten voorkomen. Maar het verzorgen van een goede financiële administratie met informatie die juist, tijdig, en volledig is, is ook een grote opgave.

MEO ondersteunt jouw administratie volledig. Met vaste processen en ervaren collega’s nemen we jouw penningmeester of financiële afdeling werk uit handen. Eenvoudig, efficiënt en betaalbaar.

“Hier zorg ik voor de hele administratie

– Mahmoud, financieel medewerker

Volledige financiële administratie

MEO boekt jouw facturen, declaraties en bankmutaties in en bereidt betalingen voor. Ieder kwartaal maken we een financiële rapportage, waaruit je inkomsten en uitgaven ten opzichte van je begroting blijken. Hierdoor kun je tijdig bijsturen, zodat je aan het eind van het jaar goed uitkomt. Jaarlijks verzorgen we ook een jaarrekening, eventuele btw-aangiftes, subsidieaanvragen en meer.

Dicht bij je organisatie

MEO is je eigen administratieve medewerker, zonder ruimte binnen je organisatie in te nemen. Geen boekhouder op afstand, maar een betrokken partner met wie je regelmatig contact hebt. Financiële administratie bij MEO betekent méér dan verwerken. Wanneer je dat wenst, denken we graag actief met je mee. Zo bieden we onder meer ondersteuning en advies bij HR-vraagstukken, subsidieaanvragen en -verantwoording en het opstellen van de begroting.

Zo bieden we je het beste van beide werelden: een professionele afhandeling van je administratie door medewerkers die dicht bij je organisatie staan, zonder beslag te leggen op de kostbare tijd en energie die voor je kernactiviteiten is bedoeld.

Direct inzicht

Dat je je boekhouding uit handen geeft, betekent zeker niet dat je die uit het oog verliest. Integendeel: via ons heb je altijd direct inzage in je financiële informatie. Met het voor jou toegankelijke en op maat in te stellen dashboard, is altijd real-time inzicht in je administratie mogelijk. Ook ontvang je kwartaalrapportages waaruit de grotere ontwikkelingen duidelijk worden. Daarnaast kijken we altijd mee met je administratie en kwartaalrapportages. Als er opvallende zaken zijn, signaleren we die en geven we ze bij je aan.

Waar we trots op zijn
Meest recente projecten

social return
Administratie met
sociale impact

Als je ons inschakelt voor je financiële administratie, helpen wij je om social return on investment (SROI) te creëren. Wil je weten hoe je samen met MEO jouw social-returnverplichting tot een maatschappelijke meerwaarde maakt? Ga naar onze speciale pagina over social return.