Volop in de belangstelling wegens Open Ringers

Werken voor Media en Ondersteuning – oftewel MEO – betekent dat je doorgaans je best doet om andere organisaties zo goed mogelijk aan de buitenwereld te presenteren. Ondernemer Arthur Dontje van Dobla, initiatiefnemer van het spannende project Open Ringers, draaide de rollen graag een keer om. Dus besteedden zowel het Noordhollands Dagblad/Alkmaarsche Courant, Dichtbij.nl, de lokale omroep Alkmaar Centraal, het Alkmaars Weekblad én het Alkmaars Nieuwsblad aandacht aan de website die we voor Open Ringers maakten.

Dontje vertelt namelijk graag bewust voor MEO gekozen te hebben: “Zoals Dobla dat vaker doet, willen we het Ringersproject serieus inzetten voor talentontwikkeling. Niet alleen van de getalenteerde chocolatier die internationaal wil doorbreken via de patisserie-academie in Ringers, maar ook van mbo’ers -waar het bedrijfsleven om staat te springen- en dagbesteding en talentontwikkeling van mensen die bijzondere aandacht nodig hebben.”

Kortom, even wennen voor ‘onze jongens’ dat ze nu zelf in de belangstelling staan, maar daarom niet minder leuk! Werken aan de website van Open Ringers is daarmee een zeer bijzondere ‘werkervaring’ geworden.