SROI Den Haag

Social return in Den Haag: jouw klantcontact- centrum bij MEO

Wil jij een deel van de opdrachten voor jouw onderneming of organisatie inzetten om in Den Haag banen te creëren voor mensen met een arbeidshandicap? Omdat je dat zelf belangrijk vindt? Of vanwege een social return-verplichting, bijvoorbeeld omdat je een opdracht voor de gemeente Den Haag uit gaat voeren?

In Den Haag kun je invulling geven aan jouw SROI-verplichting door bij MEO diensten in te kopen.

Als je op zoek bent naar een manier om je SROI-verplichtingen in Den Haag te vullen door middel van mediadienstverlening, zoals webdesign, vormgeving en online marketing, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als PSO30+ gecertificeerd mediabedrijf kunnen we je helpen om je SROI-doelstellingen te bereiken.

Onze mediadiensten zijn gericht op bedrijven die manieren zoeken om hun maatschappelijke impact te vergroten. Met onze dienstverlening kun je ervoor zorgen dat je aan je SROI-verplichtingen voldoet, terwijl je tegelijkertijd bepaalde taken uitbesteedt, goedkoper inkoopt of andere media-uitdagingen met ons oppakt.

Bovendien maken we het makkelijk voor je om je SROI te berekenen en te rapporteren. Als PSO30+ gecertificeerd bedrijf kunnen we in de meeste gevallen je SROI invullen met onze dienstverlening, waardoor jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf, zonder je zorgen te hoeven maken over de administratie.

Door met MEO een samenwerking aan te gaan, draag je direct bij aan de betaalde banen die we creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook met andere diensten is het invullen van social return mogelijk. Kijk hier voor ons totale aanbod.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen bij het invullen van je SROI-verplichtingen door middel van onze mediadienstverlening. We helpen je graag je maatschappelijke impact te vergroten en tegelijkertijd mooie dingen te maken voor je bedrijf.

Zo werkt het

Een opdracht voor de gemeente Den Haag wordt uitgevoerd met overheidsgeld. Bij de besteding hiervan zijn duurzaamheid en sociale inclusie belangrijke factoren. De gemeente wil daarom dat 5% van iedere opdracht met een inschrijfsom vanaf €221.000,- wordt besteed aan het creëren van meer werkgelegenheid, ook wel social return genoemd.

Deze vraag kan ingevuld worden door zelf een baan of opleidingsplek te bieden. Als dit niet mogelijk is, biedt de gemeente ook andere mogelijkheden. Zo kun je onder meer invulling geven aan je social return door producten of diensten in te kopen bij sociale ondernemingen die door de gemeente erkend zijn.

MEO is zo’n erkende sociale onderneming die lokaal SROI creëert. Dit betekent dat je in Den Haag 100% van de social return die voortkomt uit een samenwerking met MEO, af kunt boeken op je eigen SROI-verplichting. Jouw opdracht draagt in Den Haag dus direct bij aan betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Kijk voor meer informatie over social return in Den Haag op denhaag.nl.