SROI voor gemeenten

Social return in jouw gemeente


Als sociale onderneming zetten wij onze maatschappelijke missie voorop: een inclusieve arbeidsmarkt, waarin ook ruimte is voor mensen met een arbeidshandicap. De opdrachten die ons worden gegund, zetten we in voor het creëren van betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijna de helft van onze betaalde medewerkers komt uit deze doelgroep; om die reden zijn we PSO-30+ gecertificeerd en opgenomen in het Register van de Code Sociale Ondernemingen.

Dit betekent dat je aan je social-returnverplichtingen kunt voldoen door diensten bij MEO in te kopen. Wil je dat jouw social return ook weer lokaal ten goede komt aan banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dat is nu al mogelijk in de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar.

Wil je als gemeente of onderneming ook met MEO samenwerken om bij jou in de regio social return te creëren? Dan gaan we altijd graag met je in gesprek!

Regio Den Haag

Schakel ons in Den Haag in om servicegericht jouw klanten of leden te woord te staan.
Hiermee zorg je dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betaald als klantenservicemedewerkers aan de slag kunnen.

Regio Amsterdam

Onze backoffice-medewerkers nemen je graag werk uit handen, zodat jij je op je kerntaken kunt richten. Daarmee zorg je direct voor betaald werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.