Relatiegeschenken in coronatijden

Meestal lichten we op onze website uit wat wij voor onze klanten doen, maar dit keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag gaan we het hebben over wat een van onze klanten voor jou kan betekenen. Onze onlinemarketingafdeling levert namelijk ondersteuning aan More Than Gifts en zij hebben zo’n leuk idee bedacht dat we het wilden delen.

More Than Gifts is een leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken. Vrijwel alle geschenken hebben een duurzaam karakter en het bedrijf doet zelf ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat vinden we bij MEO natuurlijk heel leuk. Sinds de coronacrisis is More Than Gifts gaan kijken naar manieren om het geven van een relatiegeschenk coronaproof te maken. Zo zijn er speciale pakketten beschikbaar voor thuiswerkers, om op afstand toch een blijk van waardering te kunnen geven.

Met het oog op de feestdagen later dit jaar heeft More Than Gifts ook een manier bedacht om het geven en krijgen van een kerstpakket na te bootsen. We weten natuurlijk niet zeker hoe het gaat lopen met het coronavirus, maar we hebben zo’n vermoeden dat een gezellige kerstborrel op een feestelijke locatie er niet in zal zitten. Daarom biedt More Than Gifts de mogelijkheid om een virtuele (kerst)markt te organiseren. Die kun je dan bezoeken op je computer, telefoon of zelfs met een virtualrealitybril.

Virtueel borrelen

Op die manier krijg je toch een beetje het gevoel van samen zijn, wat je ook te vieren hebt. Iedereen kan op zijn eigen tempo verschillende virtuele kraampjes bekijken en daar een geschenk uitkiezen. Als ze iets hebben gevonden, kan het gelijk besteld worden. De techniek hierachter regelt More Than Gifts. Ook aan het borrelen is gedacht, want er kan met collega’s of andere vrijwilligers gepraat worden via een videoverbinding. Er is bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om aan iedereen een vooraf opgenomen videoboodschap te laten zien in de virtuele omgeving.

Daarmee willen we maar zeggen dat er meer mogelijk is dan je denkt. Het is natuurlijk jammer dat we waarschijnlijk nog wel even afstand moeten houden van elkaar. Maar er zijn tal van manieren om toch iets leuks te organiseren. Of om mensen wat extra’s te geven voor hun inzet.

Hulp nodig?

Lijkt het jou nou leuk om ook zoiets te doen voor je medewerkers, je vrijwilligers, je leden? Wij helpen je graag met de uitvoering, dus neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.