Nieuwe aanwinst Renske: organisaties helpen is een feestje

Als voormalig adviseur fondsenwerving is Renske de nieuwe aanwinst als Accountmanager bij MEO Haarlem. Ze is spontaan en enthousiast, altijd in voor iets nieuws, sportief, ondernemend én woont zelf ook in het gezellige Haarlem waar zij aan de slag gaat!

Niet denken, maar doen!

Renske vertelt: “Vaak zitten veel maatschappelijke organisaties vast in allerlei ingewikkelde processen en systemen ‘omdat ze dat nou eenmaal zo doen’. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Als organisatie hoef je niet alles zélf te doen, je hoeft niet het wiel uit te vinden als dat al een keer eerder gedaan is.”

Renske helpt organisaties om zich te richten op hun kerntaken. Alles wat nodig is om een organisatie draaiende te houden, kan MEO doen. Ze krijgt er energie van om die organisaties te helpen zich weer te richten op datgene waarvoor ze op aarde zijn. En dat doet ze het liefst zo concreet en resultaatgericht mogelijk. Niet denken, maar doen!

Renske’s drive

“Ik voel de klik met MEO omdat zij zich inzetten voor deze organisaties. Extra pluspunt is dat MEO niet alleen financiële winst, maar vooral ook maatschappelijke winst nastreeft. Door bij MEO te werken, maak ik de wereld ook een klein beetje beter.

Ik heb zin om in de backoffice accounts te duiken en te kijken wat er nog meer mogelijk is voor de klanten van MEO. En los van de inhoudelijke pluspunten, kan ik voortaan op de fiets naar mijn werk en dat is ook echt een feestje!” aldus Renske.