MEO scoort met PSO-Trede 3 én 30+ certificaat

Het is natuurlijk geen nieuws dat wij sociaal ondernemen. Onze maatschappelijke missie staat bij ons namelijk voorop bij alles dat we doen, waardoor wij in al onze diensten medewerkers hun talenten laten ontwikkelen en social return creëren. Wat wél nieuws is, is dat wij het PSO-Trede 3 én PSO 30+ certificaat hebben behaald!

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen is het landelijke keurmerk, waarmee aangetoond kan worden dat en in hoeverre een organisatie sociaal onderneemt. Voor MEO houdt dat in dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 en dat minimaal 30 % van onze medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

MEO biedt goed werkgeverschap. We creëren werkplekken en -gelegenheid voor mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt én we geven hen hierin de ruimte en ontwikkeling welke zij nodig hebben. Samenwerken? Heel graag natuurlijk! Onze voorkeur gaat uit naar samenwerkingen met organisaties die dezelfde missie nastreven, zodat we het beste bij elkaar naar boven halen. Een win-win situatie op het gebied van sociaal ondernemen!

Wij zijn ontzettend trots dat we met dit certificaat meer ondernemers kunnen inspireren om ook sociaal te ondernemen en samen te werken.
Wil je meer weten over onze social return, neem dan een kijkje op deze pagina of neem even contact met ons op.