MEO opent tweede locatie in Haarlem

Een jaar geleden verhuisde MEO naar een nieuwe locatie in de GAS!Fabriek in Alkmaar. Nu, ongeveer een jaar later kondigen we met trots de opening van een tweede locatie in Haarlem aan. Op vrijdag 20 april 2018 gaat de nieuwe vestiging open, zodat we ook in deze omgeving een start kunnen maken met het veranderen van de arbeidsmarkt.

Ondernemers inspireren

Natuurlijk willen we zo veel mogelijk opdrachtgevers de mogelijkheid bieden om voordelig hun communicatie te professionaliseren. Met een tweede locatie bieden we daarom onze diensten ook aan organisaties in Haarlem aan. Wat we nog meer voorop stellen is de sociale impact die we samen met onze jonge, creatieve en enthousiaste medewerkers vanuit ons leerwerkbedrijf teweeg brengen. Zo kunnen we meer jongeren met een beperking of andere oorzaak voor een afstand tot de arbeidsmarkt, samen met stagiairs uit het mbo- en hbo-onderwijs, de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen. Zo creëren we niet alleen kansen voor deze jongeren, maar ook voor werkgevers in omgeving Haarlem. We willen hen inspireren en wakkerschudden, zodat ze al het potentieel talent zien staan en hier straks niet meer omheen kunnen. Mede door onze finaleplek in de NewFuture@Work Challenge is de gemeente Haarlem een van onze partners die de plannen steunt.

Verder bouwen op bewezen aanpak

We starten 20 april 2018 in de voormalig KPN toren naast Ikea Haarlem. Waarschijnlijk ben je wel bekend met het aanzicht van de hoge zendmast? Ook hier verzorgen wij drukwerk, webdesign, grafische vormgeving, online marketing, redactie- en administratiediensten. Onze medewerkers leveren deze diensten vanuit het nieuwe leerwerkbedrijf. Ook hier bieden we hen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach. We bouwen dus verder op het uitgangspunt dat zich in Alkmaar heeft bewezen: zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan het werk helpen!