MEO finalist in NHN Business Awards

Met onder meer de opening van onze nieuwe locatie in Haarlem, gaat 2018 als een ongelooflijk geslaagd jaar voor MEO de boeken in. Maar het is nog niet afgelopen: we zijn namelijk finalist in de NHN Business Awards! Deze prijs wordt 29 november uitgereikt aan de beste ondernemers in de regio Noord-Holland Noord. De finaleplaats zelf is al een prachtige kroon op 2018, maar winnen zou er helemaal een gouden glans aan geven.

Door te stemmen op  https://www.nhn-businessawards.nl/   kun je ervoor zorgen dat we de publieksprijs winnen. Alvast bedankt!

De NHN Business Awards worden dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en zijn bedoeld om inspirerende ondernemers in de regio onder de aandacht te brengen. MEO staat samen met elf andere bedrijven in de finale.

Prijzencategorieën

We dingen mee in de categorie MKB Midden, bedoeld voor bedrijven met 10 tot 100 fulltime werknemers. In die categorie nemen we het op tegen Snaas Metaalwaren en Karsten Tenten. Er zijn ook prijzen voor de beste kleine en de beste grote ondernemer. Daarnaast wordt een speciale themaprijs uitgereikt aan bedrijven in de Leisure-categorie.

Een jury van tien personen uit verschillende vakgebieden kiest welke ondernemers er met de prijzen vandoor gaan. Om te bepalen wie een NHN Business Award verdient, brengen zij in november een persoonlijk bezoek aan alle finalisten. Ook het publiek mag meebepalen: alle finalisten maken namelijk ook nog eens kans op de publieksprijs.

Inclusief werkgeverschap

Joost van der Burght van MEO is dolblij met de finaleplek: “Er is duidelijk iets aan het veranderen op de arbeidsmarkt. Dat wij als sociale onderneming tussen andere ondernemers in de finale staan, is echt te gek.” Hij vindt het mooi dat er naast MEO nog een aantal sociale organisaties finalisten zijn, zoals Breedweer Facilitaire Diensten en Leerwerk Restaurant STOER. “Het is een teken dat Noord-Holland Noord serieus bezig is met inclusief werkgeverschap.”

De NHN Business Awards 2018 worden op 29 november uitgereikt in de Cultuurkoepel in Heiloo. De avond wordt gepresenteerd door Robert-Jan Knook, bekend als nieuwslezer bij het ANP. Vorig jaar vielen onder meer bakfietsenfabrikant Soci.bike en IT-bedrijf Betty Blocks in de prijzen.

Door te stemmen op  https://www.nhn-businessawards.nl/   kun je ervoor zorgen dat we de publieksprijs winnen. Alvast bedankt!