MEO feliciteert winnaars NHN Business Awards

Joost van der Burght

MEO feliciteert winnaars NHN Business Awards

Wij feliciteren Vomar Voordeelmarkt, Karsten Tenten, Turn-over en A.F. Vrij Zijn Theater met hun winst tijdens de NHN Business Awards. De finale van de grootste ondernemersverkiezing van Noord-Holland Noord vond donderdag 29 november plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo. Hoewel wij finalist waren in de categorie MKB Midden, grepen we net naast de prijzen.

In totaal waren twaalf ondernemingen uit Noord-Holland Noord genomineerd voor de NHN Business Awards, in vier categorieën: MKB Klein, MKB Midden en Grootbedrijf en de speciale thema-categorie Leisure. In de categorie MKB Klein is Turn-over uitgeroepen tot winnaar, in de categorie MKB Midden Karsten Tenten en de Award voor MKB Grootbedrijf is naar Vomar Voordeelmarkt gegaan. A.F. Vrij Zijn Theater mocht de Leisure Award in ontvangst nemen. Dubbele winnaar was Karsten Tenten; zij hebben naast de MKB Midden award ook de Publieks Award gewonnen.

De ondernemingen zijn bezocht door de tien juryleden, die de finalisten hebben beoordeeld op zes criteria: duurzaamheid, regionale betrokkenheid, vernieuwing, bedrijfsrisico, concurrentiepositie en inspiratie. Een pitch van twee minuten op de finaleavond zelf vormde het laatste cijfer op het juryrapport.

MEO en Snaas Metaalwaren waren samen met winnaar Karsten Tenten genomineerd in de categorie MKB Midden. Mede-eigenaar Joost van der Burght: “Het is absoluut geen schande om van Karsten Tenten te verliezen. De onderneming is al tientallen jaren actief en heeft zichzelf in al die tijd meer dan bewezen. Ook Snaas Metaalwaren bestaat al decennia, terwijl wij natuurlijk nog maar net komen kijken: we zijn pas in 2011 van start gegaan. Dat we nu al als middelgroot bedrijf als finalist tussen deze twee prachtige ondernemingen mogen staan, is een grote eer en belooft veel voor de toekomst. Dat is vooral te danken aan onze medewerkers en leerlingen, waarvan er maar liefst 35 naar de finaleavond zijn gekomen. Zij zijn uiteindelijk degenen die MEO maken tot wat het is. Beperking of niet, dankzij hun talenten hebben we ons op dit podium mogen meten met die fantastische andere finalisten. Daar ben ik ongelooflijk trots op.”

Gerelateerde berichten