Breedweer

Hoe trek je aandacht voor een bedrijf dat met kop en schouders uitsteekt in sociale en duurzame impact? Breedweer, aanbieder van facilitaire services, beveiliging, en groenvoorziening, zet vol in op maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Het was een zoektocht naar de perfecte balans: de doelgroep prikkelen zonder de eigenzinnige authenticiteit van Breedweer te verliezen.

Het resultaat

Onze aanpak was om Breedweer te profileren als een vooruitstrevend bedrijf dat traditionele normen durft te doorbreken en echte impact levert. Het kon voor hen niet brutaal genoeg. We begonnen met het ontwikkelen van een vernieuwde website die hun toewijding aan Corporate Social Responsibility & Development (CSRD) verduidelijkte en die hun diensten en klantverhalen tentoonstelde, allemaal in lijn met hun levendige en energieke branding. Daarnaast ondersteunden we hun sterke interne marketingteam door te zorgen voor alle benodigde specialisaties, zoals Google Ads, social ads en campagnewerkzaamheden. Met deze aanpak vestigden we Breedweer als een leidende kracht en inspiratiebron op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemerschap.

De aanleiding

Breedweer had behoefte aan een partner die hun gedurfde en rebelse merk beter kon uitdragen. Hun website was te braaf en miste de krachtige boodschap waar ze voor staan. Ze zochten naar iemand die niet alleen de website kon vernieuwen, maar ook de inhoud kon versterken en hun bereik kon vergroten. Belangrijker nog, ze wilden een partner die met hen kon meegroeien en gericht was op tastbare resultaten en diepgaande, strategische groei. Dit partnerschap moest hen helpen om hun impact en zichtbaarheid maximaal te benutten.

De oplossing

De website van Breedweer is volledig herontworpen om hun branding en toewijding aan CSRD te weerspiegelen. Daarnaast kreeg hun interne marketingteam versterking met expertise in Google Ads, social ads, en campagnes. Deze aanpak zorgde ervoor dat Breedweer hun krachtige boodschap effectief kon uitdragen en hen positioneerde als een leidende kracht in sociaal en duurzaam ondernemerschap.

Lars Bij Breedweer weten ze van aanpakken. Ze zijn niet bang om anders te zijn en tegen de stroom in te gaan. Dat maakt elke nieuwe Breedweer campagne een spannend en creatief avontuur.