Anne en haar Digitale Kantoor

Anne is wie je noemt een échte West-Fries: ‘niet lullen, maar poetsen’. En zo geschiedde! Sinds 3 jaar siert zij haar aanwezigheid op de backoffice van MEO in Haarlem. Wat ze daar doet? Klanten wegwijs maken in de wondere wereld van Microsoft 365. En hoe, dat legt ze je graag zelf uit!

Van 0-uren contract naar vaste kracht

De 22-jarige Anne is begonnen als stagiaire op de backoffice afdeling en bleef na haar stage ‘plakken’. “Romy (afdelingsmanager red.) vertelde dat ik kon blijven werken onder een 0-uren contract. Ik ben in die periode ook begonnen met een hbo-opleiding, maar dat beviel mij niet helemaal. In 2021 heb ik toen een fulltime contract gekregen. En onlangs heb ik te horen gekregen dat ik een vast contract krijg waar ik natuurlijk ontzettend trots op ben!”

Teamleider Romy vult aan: “Het engelengeduld dat Anne heeft kan menig collega jaloers op zijn. Anne lost alles op binnen Digitaal Kantoor en geen vraag is haar te veel, dit is een eigenschap waar ze trots op mag zijn. Het is dan ook niet voor niets dat Anne een vast contract krijgt, we zijn blij met haar!”

Anne: “Ik mag mij vanaf juli aanstaande Junior Projectmedewerker Backoffice noemen. Mijn werk is zo ontzettend divers, ik ben hier nog lang niet uitgeleerd en ben blij dat ik nog langer bij MEO mag blijven. Ik denk dat er nog veel klanten bij gaan komen, dus de afdeling zal zeker nog wel groter worden. Misschien heb ik over een paar jaar wel een eigen team, dat zou echt een droom zijn! Momenteel ben ik bezig met het opzetten en onderhouden van het Digitale Kantoor voor onze klanten en MEO zelf.”