HET STEIGERTJE

Kinderdagopvang Het Steigertje is al meer dan 40 jaar een vertrouwd gezicht in Rotterdam. De organisatie kenmerkt zich door een zeer persoonlijke, betrokken band met kinderen en ouders. Wij hebben Het Steigertje geholpen bij de ontwikkeling van een nieuwe website én met de online marketing.

De concurrentie op het gebied van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang wordt steeds groter. Online zijn er grote spelers die goed gevonden worden. Samen met Het Steigertje hebben we gekeken naar de website. Enerzijds moet die extra conversie opleveren – oftewel meer sitebezoekers overhalen om tot actie over te gaan – en anderzijds moeten ouders van kinderen die al bij de opvang aangemeld zijn, zo goed mogelijk worden ondersteund.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 50% van het publiek de website met een mobiele telefoon bezoekt. Zij zijn in het bijzonder op zoek naar specifieke informatie. Daarom is er gekozen voor een adaptive webapp, om op die manier de mobiele bezoekers extra te helpen bij het navigeren. Ze worden direct geleid naar de informatie die volgens de onderzoeksresultaten relevant is.

Dit zorgt voor een snellere customer journey en meer aanmeldingen naar aanleiding van mobiel bezoek. Bent u ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van webdesign of online marketing? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.