SPULLENHULP

Kringloopwinkel Spullenhulp is een stichting zonder winstoogmerk. De kringloopwinkel is opgericht om tweedehands goederen te scheiden, te recyclen, in te zamelen of te verkopen in de kringloopwinkel. Tevens creërt Spullenhulp kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met het aanbieden van werkervaring, dagbesteding en stage- of reïntegratieplaatsen. De stichting ondersteunt jaarlijks lokale goede doelen met goederen of financiële middelen.

Vanwege onze gezamenlijke sociale doelstellingen werken wij met plezier voor Spullenhulp. Zo hebben wij de organisatie ondersteund bij de ontwikkeling van de website. Daarnaast helpen we de kringloopwinkel elke maand met de vormgeving van advertenties. De winkel organiseert regelmatig themadagen, bijvoorbeeld een week die in het thema staat van Italiaanse producten, met boeken, films of muziek.

Synergie in de communicatie is erg belangrijk. Online communicatie biedt namelijk gemakken, maar het is de offline communicatie die voor de beleving van de bezoeker zorgt. Door online en offline uitingen gepast op elkaar af te stemmen, versterken deze elkaar. De doelgroep wordt via krantenadvertenties verleid om de website te bezoeken. Omdat de advertenties en website goed op elkaar aansluiten, worden acties regelmatig en duidelijk zichtbaar.

Bent u benieuwd wat we voor de online marketing van uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.