COOL KUNST EN CULTUUR

Cool kunst en cultuur is ‘een cultureel centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een poppodium, een ontmoetingsplek en zalencomplex in één’. Grote namen als Freek de Jonge, de 3JS en Karin Bloemen hebben op de bühne in Heerhugowaard gestaan, maar ook jonge en aanstormende talenten krijgen er een podium. Verder zijn er film-, jazz- en vele andere voorstellingen te bezoeken.

In de levendige wereld van kunst en cultuur is het een groot voordeel als het mogelijk is op korte termijn opdrachten uit te zetten, die snel gerealiseerd worden. Om die reden verzorgen wij diverse opdrachten voor cultuurcentrum Cool, via een abonnement bij onze afdeling vormgeving. We maken verschillende soorten drukwerk waaronder flyers, folders, posters, advertenties, programmaboekjes en spandoeken voor Cool.

Wij verzorgen de opdrachten van theater Cool binnen de bestaande huisstijl. De aard van de voorstellingen en de bekende artiesten maken het beeldmateriaal altijd zeer boeiend om mee te werken. Het materiaal wordt in Cool zelf en in de nabije omgeving verspreid. Vanwege het feit dat Heerhugowaard dichtbij onze vestiging ligt, komen onze leerlingen regelmatig hun eigen werk tegen.

We zijn er trots op zo intensief betrokken te zijn bij het drukwerk van een bruisend theater zoals Cool kunst en cultuur. Wilt u weten wat wij voor de vormgeving van uw promotiemateriaal kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.