skip to Main Content
Een jarenlange samenwerking
met een bruisend theater
Theater Cool
Altijd spannend drukwerk voor een cultuurcentrum waar
continu wat te beleven is.
Theater Cool
Het resultaatAl sinds 2014 een intensieve samenwerking met een bruisend theater in de omgeving.
De aanleidingDe levendige wereld van kunst en cultuur is altijd in beweging, dus had Theater Cool behoefte aan een bureau dat op korte termijn opdrachten uit kan voeren.

In een theater is altijd wat te beleven. Sommige voorstellingen worden ruim van tevoren ingepland, andere zijn op korte termijn aan het programma toegevoegd. Daarnaast wordt het publiek voor de ene activiteit niet altijd op dezelfde manier bereikt als de belangstellenden voor een andere activiteit, dus zijn er verschillende promotiematerialen nodig.

De oplossingEen abonnement om divers drukwerk vorm te laten geven.

We maken voor theater Cool verschillende soorten drukwerk, waaronder flyers, folders, posters, advertenties, programmaboekjes en spandoeken. Wij verzorgen deze opdrachten binnen de bestaande huisstijl.

Door de mooie voorstellingen en bekende artiesten is het beeldmateriaal voor onze leerlingen altijd erg leuk en spannend om mee te werken. Het materiaal wordt in Cool zelf en in de nabije omgeving verspreid. Omdat Heerhugowaard dichtbij onze vestiging in Alkmaar ligt, komen onze leerlingen regelmatig hun eigen werk tegen, wat natuurlijk ontzettend motiverend is. We zijn er dan ook erg trots op om zo intensief betrokken te zijn bij het drukwerk van een bruisend theater als Cool kunst en cultuur.

Back To Top