ALKMAAR MARKETING

Alkmaar Marketing omschrijft zichzelf als ‘de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. De organisatie verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven’. Alkmaar Marketing geeft vier keer per jaar het magazine Alkmaar Prachtstad uit en biedt de AlkmaarPas aan, een kaart met vele kortingen en voordelen voor iedere Alkmaarder. Daarnaast zet de organisatie zich in om journalisten, ondernemers en onderzoekers van informatie en contacten te voorzien.

Met het magazine Alkmaar Prachtstad is menig Alkmaarder bekend. In samenwerking met Alkmaar Marketing maken wij periodiek het magazine op. Het wordt huis-aan-huis verspreid en is op talloze plekken in de stad te vinden. We zijn een mediabureau in Alkmaar, dus voor onze vormgevers is het extra bijzonder om voor deze organisatie te werken en het magazine overal tegen te komen.

Na de restyling van de huisstijl door creative agency RAADHUIS hebben wij het stokje overgenomen. Het magazine staat vol met inspiratie voor leuke uitjes en evenementen. Er zijn daarnaast verschillende verhalen van en over Alkmaar te lezen. Het blad heeft bijna 100.000 lezers en is alweer aan zijn 123ste editie toe, waar wij opnieuw met veel plezier aan werken. Rodi Media verzorgt de productie, advertenties en huis-aan-huisverspreiding.

Het magazine Alkmaar Prachtstad biedt onze leerlingen en medewerkers een mooie uitdaging. Wilt u weten wat wij voor uw tijdschrift kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.