skip to Main Content
Efficiëntere administratie
voor ADF
ADF stichting
De Angst, Dwang en Fobiestichting bespaart tijd op de ledenadministratie, zodat er meer aandacht naar het doorbreken van het taboe op angst- en dwangklachten kan gaan.
ADF stichting
Het resultaatMeer donateurs die geautomatiseerd betalen, wat de stichting minder tijd kost en meer inzicht biedt, terwijl de donateur meer zekerheid krijgt, bijkomende kosten worden voorkomen en het milieu wordt gespaard.
De aanleidingDe ADF stichting was op zoek naar een manier om minder tijd en energie aan de ledenadministratie te besteden en heeft MEO om advies gevraagd.

De ADF stichting is de landelijke patiëntenorganisatie voor mensen met angst- en dwangklachten en hun naasten. Patiënten, naasten en hulpverleners kunnen bij de stichting terecht voor ervaringsdeskundigheid en persoonlijk advies over angst en dwang. De ledenadministratie, vooral het bijhouden van contributies en donaties, brengt veel werk met zich mee.

De oplossingFacturatie via iDeal-incasso in plaats van acceptgiro.

Wij hebben de ADF stichting geadviseerd de facturatie per keer via acceptgiro te vervangen door donaties die automatisch via iDeal-incasso’s verlopen. Bestaande donateurs zijn benaderd met de vraag om hiernaar over te schakelen. Dankzij de betalingsautomatisering weet de stichting waar een donatie vandaan komt, terwijl de donateur weet wanneer het bedrag wordt afgeschreven. Een betaalwijze zonder bijkomende kosten, die daarnaast minder milieubelastend is.

Met de efficiëntere wijze van incasseren heeft de ADF stichting meer tijd om zich te richten op de eigen missie, namelijk het taboe op angst- en dwangklachten doorbreken.

Back To Top