ADF STICHTING

De Angst, Dwang en Fobie stichting (ADF stichting) is de landelijke patiëntenorganisatie voor mensen met angst- en dwangklachten. Vrijwilligers en supporters zetten zich in om het taboe op deze klachten te doorbreken. De ADF stichting streeft naar een samenleving waarin open en begripvol wordt omgegaan met psychische kwetsbaarheden als angst, dwang en fobie.

De ledenadministratie van de ADF stichting brengt veel werk met zich mee. Het gaat voornamelijk om het verzorgen en bijhouden van donaties en contributies. Na eerdere samenwerkingen, waaronder het ontwerp van de website, zijn wij gevraagd om te onderzoeken hoe de administratie efficiënter kan worden ingericht. Zo is tijdsbesparing mogelijk en kan de organisatie zich meer en beter richten op haar kerntaken.

Wij hebben de ADF stichting geadviseerd de facturatie per keer via acceptgiro te vervangen door donaties die automatisch via iDeal-incasso’s verlopen. Bestaande donateurs zijn benaderd met de vraag om hiernaar over te schakelen. Dankzij de betalingsautomatisering weet de stichting waar een donatie vandaan komt, terwijl de donateur weet wanneer het bedrag wordt afgeschreven. Een betaalwijze zonder bijkomende kosten, die daarnaast minder milieubelastend is.

Hierdoor heeft de ADF stichting meer tijd om zich te richten op de eigen missie, namelijk het taboe op angst- en dwangklachten doorbreken. Bent u ook benieuwd wat wij voor uw ledenadministratie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.